NEWS
VALAMAR-S-sezona

Rukomet: Poraz bez posljedica

30.10.2005. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Rukomet: Poraz bez posljedica

ČAKOVEC –

Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja 1500. Suci: Giljević (Ploče), Komazin (Metković).

PERUTNINA PIPO IPC: Martinović (15+1), Raguž 5, Kavran, Baltić 5, Varga, Pohovski 1, Borković 5 (3), Lesjak 2, Zadravec, Belko 3, Melmer 2, Mesarić 5, Batinić 2, Hamenajec.

POREČ: V. Matošević (18+2), Milinković, Šimunović, Ilić, Borotić 4, Špehar, Popov 7, T. Matošević 3, Beaković, Maraković 3, Šporčić, Laković 3, Lisica 4, Gorenac 1.

Sedmerci: Perutnina PIPO IPC 5 (3), Poreč 1 (0). Isključenja: Perutnina PIPO IPC 2, Poreč 14 minuta.

Poraz bez posljedica za svoje izglede za plasman u Ligu za prvaka, u unaprijed odigranom derbiju 11. kola skupine B Prve lige doživjeli su rukometaši »Poreča« u Čakovcu. Porečani su loše otvorili susret tako da se »Perutnina PIPO IPC« na samom početku odlijepila na pet golova prednosti. Gosti su, međutim, vrlo brzo konsolidirali svoje redove, čvršće stali u obranu i polovicom prvog poluvremena stigli do dva izjednačenja (12:12, 13:13). Tada je, međutim, na scenu stupio »najomiljeniji« sudački par Hrvatske već dugi niz godina, Giljević i Komazin, koji su bez da trepnu isključili dva igrača »Poreča«, a na to protiv njega dodali i sedmerac te su domaćini do odmora ponovno pobjegli na četiri pogotka fore.

U drugom dijelu domaćini su uz pomoć sudaca bez poteškoća kontrolirali susret, dozvolivši porečkim rukometašima da se približe samo na četiri gola zaostatka. Apsolutno najbolji igrač utakmice bio je vratar momčadi iz Velog Jože Valter Matošević, a »Poreč« nije ni mogao dobiti susret s obzirom na »grubu« igru u obrani u odnosu na »svilene« domaćine, o čemu najbolje svjedoči omjer isključenja i dosuđenih sedmeraca.

K. KLARIĆ, Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email