NEWS
SPORTduo – s2

Riviera Adria d.d. predstavljat će Hrvatsku na izboru “The European Business Awards 2014/2015”

04.09.2014. 21:14; ; Početna / Gospodarstvo / Riviera Adria d.d. predstavljat će Hrvatsku na izboru “The European Business Awards 2014/2015”
2014-09-04_21h13_32

Hrvatska turistička tvrtka Riviera Adria, koja će od početka listopada poslovati pod novim imenom Valamar Riviera d.d., jedna je od devet hrvatskih kompanija, nacionalnih prvaka (National Champions), koji će predstavljati našu zemlju u izboru za najprestižniju europsku poslovnu nagradu “The European Business Awards 2014/2015”. Riviera Adria predstavljat će Hrvatsku u kategoriji “Nagrada za tvrtku godine s prometom većim od 150 milijuna eura” (The Business of the Year Award with Turnover of €150m or higher).

“The European Business Awards” prestižno je natjecanje koje prepoznaje i nagrađuje izvrsnost, najbolje prakse i inovacije u europskoj poslovnoj zajednici, a podržavaju ga brojni europski poslovni lideri, akademici, mediji i politički predstavnici. Nagrade se dodjeljuju osmu godinu zaredom, a u ovogodišnjem natjecanju u velikoj konkurenciji od čak 24 tisuće tvrtki odabrano je 709 kompanija iz 33 europske zemlje koje će kao nacionalni prvaci predstavljati svoje države u sljedećem krugu natjecanja za nagradu na europskoj razini. Nagrade će biti dodijeljene u proljeće 2015. godine u jednoj od europskih metropola.

Edi Černjul, predsjednik Uprave Riviera Adrije: “U 2013-oj prihodi od prodaje naše grupe porasli su za 7,5 posto u odnosu na godinu prije, ostvareno je dva posto više noćenja, a ukupno smo imali oko 750 tisuća gostiju. U posljednjih 11 godina u našu smo imovinu uložili više od dvije milijarde kuna. Pored našeg financijskog i investicijskog uspjeha, značajno ulažemo i u kvalitetu pružene usluge, kao i razvoj naših zaposlenika. Stoga smo iznimno sretni i ponosni što su naši napori i na ovaj način prepoznati i što smo odabrani da predstavljamo našu zemlju kao nacionalni prvak”.

Adrian Tripp, predsjednik udruženja European Business Awards, uputio je čestitke vodstvu i zaposlenicima Riviera Adrije: “Veliko je postignuće biti odabran za nacionalnog prvaka i želimo vam mnogo uspjeha u sljedećoj fazi natjecanja, koje nadahnjuje tvrtke na još veći uspjeh i pomaže im u poboljšanju konkurentnosti diljem Europe”.

Popis svih hrvatskih nacionalnih prvaka u 2014/2015.: http://www.businessawardseurope.com/national-champion/co/Croatia

Više informacija o natjecanju: www.businessawardseurope.com

M.M.C.

Print Friendly, PDF & Email