NEWS
Pentola Porec S2 102020

Ritmičke gimnastičkarke Funtane i Vrsara održale božićnu priredbu

80266060_2672504639495345_2638422955670896640_o
24.12.2019. 17:09; Učitavanja: 254; Početna / Lifestyle / Zabava / Ritmičke gimnastičkarke Funtane i Vrsara održale božićnu priredbu

Klub za ritmičku i estetsku gimnastiku Galatea iz Općne Funtane i Općine Vrsar održao je tradicionalnu božićnu priredbu u porečkoj dvorani Interspot. Na priredbi su nastupale velike i male ritmičarke, ali i namlađi članovi iz Gimnastičke početnice iz Funtane.

Uz pregršt lijepih želja, trenerica Elena Bosykh osvrnula se na uspjehe članica kluba na domaćim i međunarodnim natjecanjima i osvajanja nagrada i priznanja.

Uslijedilo je nastup zajedničke koreografije Polka u kojem su imale priliku pokazati naučene gimnastičke i plesne elemente rekreacijska grupa i grupa početnica; djevojčice iz natjecateljske grupe redom su pokazale koreografije kojima se natječu u A i B programu pod vodstvom trenerica Elene i Anje Bosykh. Program nastupa zaključila je skupina najstarije skupine plesom Galatea.

Istom prigodom predsjednica kluba uručila je zahvalnice Općini Funtana i Općini Vrsar za potporu klubu, trenerici Anji Bosykh za ustrajan rad, Sunčici Hasagić za promociju i marketing, Ani Roberti Karabegović za doprinos u radu i razvoju kluba, te Luanni Đevenici za doprinos u radu s najmlađim članovima Gimnastičke početnice Funtana. „Slatka zahvalnica“ pripala je pripala je Sanji Grahek Buršić za slastice u prigodi ove manifestacije.

Božićna ritmičko-estetska manifestacija ne bi bila upotpunjena bez igre štafete svih članova kluba, od onih većih, do onih najmanjih sudionika. Priredba je okončana posjetom Djeda Božićnjaka koji je djeci podijelio prigodne darove. Uz ovaj božićni ugođaj proslava protekla u veselom tonu, uz prigodnu zakusku i tortu, koji su upotpunili ovu božićnu priču.

(ARK)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email