NEWS

Ritmička gimnastičarka Pia Kovačić iz KREG Galatea osvojila treće mjesto u Budimpešti ! Poziv djevojčicama za upis u KREG Galatea

image1 (1)
04.09.2020. 23:02; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Ritmička gimnastičarka Pia Kovačić iz KREG Galatea osvojila treće mjesto u Budimpešti ! Poziv djevojčicama za upis u KREG Galatea

Proteklog vikenda na međunarodnom 21. Gracia Cup u Budimpešti klub ritmičke i estetske gimnastike Galatea predstavljala je Pia Kovačić. Na natjecanju su sudjelovali klubovi iz ukupno četiri zemalja, a Pia je u višeboju osvojila treće mjesto u kategoriji B, 2007. godišta, a nastupala je sa obručem i trakom.

KREG Galatea je otvorio upise novih članica. Pozivamo sve zainteresirane djevojčice koje imaju želju razvijati sportski duh, fleksibilnost, gracioznost, koordinaciju i ljubav prema glazbi na prvi trening u ponedjeljak 14. rujna.

Otvoreni su upisi i u programu Gimnastička početnica, za one najmlađe, i to od 4 godine. Cilj ove grupe je probuditi interes djevojčica za osnove ritmičke gimnastike, kao i plesa, glazbu i sportski duh.

Informacije o upisu i radu kluba možete dobiti kod Sunčice na broj 091 613 9699 ili Ane Roberte 095 5200 700.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email