Ritimčarke KREG Galatea postigle odlične rezultate na turniru u Ljubljani

image_6483441 (3)
13.06.2021. 22:55; ; Početna / Sport i rekreacija / Ritimčarke KREG Galatea postigle odlične rezultate na turniru u Ljubljani

Nakon duge pauze članice KREG Galatea takmičile su se na 16. Prijateljskom turniru u organizaciji Kluba za ritmičku gimnastiku Šiška iz Ljubljane. Takmičenje se održalo u Gimnastičkom centru, na kojem je sudjelovalo dvjestotinjak djevojčica, iz osamnaest klubova i sedam  država.

Novi Zakon o Sportu u Republici Sloveniji donosi pravilo da se djeca mlađa od devet godina ne smiju natjecati, odnosno ne smiju dobivati sudačke ocijene stoga su se Lena Pršeš i Stefani Fariš predstavile u gala kategoriji Hopes 2012.

U kategoriji A, Viktorija Rakovac, 2011. osvojila je treće mjesto u vježbi s obručem.
Iana Benčić, natjecateljica A programa 2009. godišta natjecala se u vježbama s obručem i loptom te ukupno osvojila sedmo i osmo mjesto.
Pia Kovačić, predstavnica 2007. godišta natjecala se u A programu, s vježbama s obručem, loptom i trakom te osvojila dva četvrta i visoko drugo mjesto u vježbi s trakom.

B program, 2011. godište za boje Galatee borila se Aida Karabegović, gdje je u vježbi bez rekvizita osvojila ukupno peto mjesto.
Gita Jakus i Lea Klaić, borile su se u B kategoriji 2008. godišta, gdje su obje slavile s drugim mjestom u vježbama s loptom i obručem.
Sofia Čehić briljirala je u vježbi s loptom u B kategoriji, te dobila zlatnu medalju.

Po prvi puta u kategoriji seniora nastupala je Ivana Kraljević, s vježbama s obručem i čunjevima te osvojila ukupno tri prva mjesta.

Trenerice su jako zadovoljne uspješno odrađenim turnirom, te se članice nastavljaju pripremati za I. Gala kup koji će se održati 25. lipnja u novoj dvorani u Vrsaru.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email