NEWS
valfresco

Raspisani natječaji „Mali projekti za bolje sutra“ i „Razvoj društva“

16.12.2014. 17:44; Učitavanja: 140; Početna / Obavijesti / Natječaji / Raspisani natječaji „Mali projekti za bolje sutra“ i „Razvoj društva“
2014-12-16_17h42_16

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva  je 15. prosinca 2014. raspisala natječaje “Mali projekti za bolje sutra” i „Razvoj društva“. Natječaji će biti otvoreni do 15. siječnja 2015., a namijenjeni su organizacijama civilnog društva iz Istarske županije. Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama www.civilnodrustvo-istra.hr. u dijelu ‘Natječaji’ ili ‘U fokusu’.

Natječaj “Mali projekti za bolje sutra” raspisuje se za udruge, ustanove i mjesne odbore sa sjedištem u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan i Medulin. (7 × max. 10 000 kn). Ovim natječajem se nastoji potaknuti građane na uključivanje u rješavanje problema koje su prepoznali u svojoj lokalnoj zajednici.

Natječaj “Razvoj društva” raspisuje se za udruge iz Istarske županije za dva prioritetna područja:
P.1. Edukacije za organizacije civilnog društva „Razvijamo se“ (5 × max. 10 000 kn)
P.2.    Projekti spajanja generacija „Pružam ti ruku“. (5 × max. 30 000 kn)

Natječajem „Razvoj društva“ se kroz podršku organizacijama civilnog društva te umrežavanjem udruga djece/mladih i starijih osoba/osoba treće životne dobi nastoji potaknuti razvoj društva te povećati kvaliteta života u lokalnoj zajednici.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S