NEWS
Max 180920 S

Radno vrijeme tijekom blagdana i praznika u Max Cityju

adventski_kalendar_a2
22.12.2019. 23:27; Učitavanja: 136; Početna / Obavijesti / Radno vrijeme tijekom blagdana i praznika u Max Cityju

još nam mnogo novih i veselih program stiže tijekom prosinca u Max City. Zato ne zaboravite provjeriti radno vrijeme trgovačkog centra kako bi stigli obaviti kupovinu ležerno i na vrijeme.

Tako će centar u utorak, 24. prosinca raditi skraćeno do 17 sati, a bit će zatvoren za Božić. U četvrtak, 26. prosinca radi redovnim radnim vremenom od 9 do 21 sat.

Uoči dočeka nove godine, 31. prosinca, centar će također raditi prema skraćenom radnom vremenu do 17 sati, a za 1. siječanj neće raditi.

Na blagdan 6. siječnja, Max City radit će redovnim radnim vremenom od 9 do 21 sat.

Do kraja ove godine, očekuju vas još brojni veseli programi u Max Cityju.

Već u ponedjeljak, 23. prosinca, dođite na razne radionice izrade slastica te ukrasa od keramike. Kreativni programi održat će se od 10 do 19 sati.

U utorak, 24. prosinca od 10 do 12 sati ne propustite animacijsko-kreativne radionice na temu Orašara u kojima će djeca moći izraditi razne predmete ali i slastice te zaplesati koracima malih balerina. Dječaci će izrađivati kapice, djevojčice uređivati svoje lutkice koje mogu donijeti na radionice.

Tijekom dana bit će u Max Cityju i Baka Mraz te radionica izrade slatkih ušećerenih jabuka.

Više o programima tijekom prosinca potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.

 

Vaš Max City!

Print Friendly, PDF & Email