NEWS
LUTRIJA T

Radionicom decoupagea za djecu u Dječjem tjednu otvara se 15. po redu “Dam-daš: volonteri u akciji”

radionica
02.10.2023. 12:52; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Radionicom decoupagea za djecu u Dječjem tjednu otvara se 15. po redu “Dam-daš: volonteri u akciji”

Europska komisija je 2023. godinu proglasila Europskom godinom vještina, a u tom duhu i Gradska knjižnica Poreč otvara novi, 15. po redu ciklus projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“, u čijem će središtu tijekom narednih mjeseci biti upravo predstavljanje brojnih vještina.
Brojna su znanja i vještine vrijednih volontera iz ovoga projekta oplemenila život zajednice kroz sve ove godine, stoga iz Knjižnice pozivaju sve dosadašnje, ali i nove volontere da i ove godine budu dio ovog omiljenog knjižničnog programa te da sudjeluju u osnaživanju pojedinaca prezentacijom praktičnih vještina putem radionica.
Prijave se primaju elektroničkom poštom  na [email protected] ili osobno u Knjižnicu, a trebaju sadržavati kratki opis radionice i njezino predviđeno trajanje. Prijaviti se možete do 15. listopada.
 
Ciklus „Dam-daš“ otvara se prvom listopadskom aktivnošću, kojom se Knjižnica ujedno i pridružuje proslavi ovogodišnjeg Dječjeg tjedna posvećenog upravo obilježavanju Europske godine vještina! Radionicu decoupagea za djecu „Bojice traže dom“ vodit će dugogodišnja volonterka Gradske knjižnice Poreč, Aliče Pištan.
Kreativno druženje održat će se u petak, 6. listopada 2023. godine u 17 sati u odjelu za djecu i mlade, a namijenjena je djeci školske dobi. Zbog ograničenog broja djece, svoj je dolazak potrebno najaviti najkasnije do četvrtka u 12 sati na broj telefona 434-196.
 
Dobro nam došli!

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email