NEWS

Radionica na temu „Paušalci u praksi” u Udruženju obrtnika Poreč 3. travnja

25.03.2019. 14:47; Učitavanja: 143; Početna / Obavijesti / Radionica na temu „Paušalci u praksi” u Udruženju obrtnika Poreč 3. travnja

Udruženje obrtnika Poreč organizira radionicu na temu „Paušalci u praksi” koja će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Poreč, na adresi Partizanska 5a, Poreč (kongresna dvorana 1.kat) u srijedu, 03.04.2019. godine s početkom u 18 sati.
Cilj radionice je dodatno educirati obrtnike u sustavu paušalnog oporezivanja o njihovim obvezama kao i upoznati one koje to namjeravaju postati. Radionica je namijenjena obrtnicima u sustavu paušalnog oporezivanja, najvećim dijelom početnicima ili onima koji razmišljaju o otvaranju obrta u sustavu paušalnog oporezivanja.
Radionica se sastoji od četiri prezentacijska dijela:

  • 1. Uvod, koraci u otvaranju obrta,
  • 2. Mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a, Sastavljanje računa, Fiskalizacija,
  • 3. Porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje,
  • 4. Obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, Predsjednica Udruženja obrtnika Pazin, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.
Predviđeno trajanje radionice je do 19:30 sati.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, članove Udruženja obrtnika Poreč te buduće obrtnike sa područja Udruženja obrtnika Poreč koji planiraju otvoriti paušalni obrt. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

PRIJAVE: Udruženje obrtnika Poreč, Partizanska 5a, 2. kat, tel: 492-085 i mail: [email protected] najkasnije do srijede 4.3. u 9 sati. Prijava je obavezna.
Podaci za prijavu: IME I PREZIME, ADRESA PREBIVALIŠTA, NAZIV OBRTA (ako je obrt aktivan), kontakt mobitel i mail adresa.

Print Friendly, PDF & Email