NEWS
HALF – s

Radionica ” Kako samostalno pripremiti projekt za E-impuls” u Kašteliru

25.07.2016. 14:51; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Radionica ” Kako samostalno pripremiti projekt za E-impuls” u Kašteliru

Povodom objave Natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima „E- impuls“ Općina Kaštelir- Labinci u suradnji sa konzultantskim poduzećem Key consulting d.o.o. organizira jednodnevnu edukativnu radionicu na temu „Kako samostalno pripremiti projekt za E-impuls“.

Na natječaju je moguće ostvariti bespovratnu potporu u maksimalnom iznosu od 300.000,00 kn uz intenzitet potpore od 65% za mala te 85% za mikro poduzeća.

Radionica u trajanju od tri sata će se održati u ponedjeljak 08.08.2016. godine s početkom u 10:00 sati za jutarnji i 18:00 sati za popodnevni termin. Svaki polaznik prilikom prijave odabire termin koji mu više odgovara. Radionica će se održati u prostoru Zajednice Taliijana u Labincima, na adresi Labinci 8.

Na radionici će poduzetnici saznati:

–          Koji su uvjeti za prijavu projekta na natječaj programa „E-impuls“

–          Kako čitati natječajnu dokumentaciju i razumjeti prijavne obrasce

–          Na koje elemente projektne prijave treba staviti fokus prilikom razvoja projekta

–          Koju popratnu dokumentaciju je potrebno priložiti

–          Kako popuniti prijavne obrasce (s konkretnim primjerima)

–          Kako povezati sve dijelove prijave i aplicirati na natječaj

Radionica će biti interaktivnog tipa te će se velika pažnja posvetiti projektnoj dokumentaciji, prijavnom obrascu te detaljima natječaja kako bi se ostvario što veći broj bodova. Pružanjem preciznih uputa želi se ostvariti maksimalna uspješnost projektnih prijedloga koje će poduzetnici prijaviti.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da se za prisustvovanje na radionici prijavite do 07.08.2016. na e-mail [email protected] ili na broj telefona 091/9108664. Cijena radionice iznosi 800,00 kn. Pravo na popust ostvaruju poduzetnici sa sjedištem/ prebivalištem na području Općine Kaštelir- Labinci i za njih cijena iznosi 600,00 kn.

Prije prijave na natječaj posjetite web stranicu poduzeća Key consulting te na sljedećem linku http://keyconsulting.hr/e-impuls/preuzmite sažetak natječaja kako bi provjerili da li zadovoljavate osnovne uvjete za prijavu na natječaj.

Print Friendly, PDF & Email