NEWS
valfresco

Pula: Pucnjava na OMV-u; Ispalio tri hica u mladića

22.03.2007. 00:00; Učitavanja: 946; Početna / Crna kronika / Pula: Pucnjava na OMV-u; Ispalio tri hica u mladića

Prvo su se verbalno sukobili, a potom i naguravali. Pitinac je navodno šakom udario Kneza, koji je potom u njega ispalio najmanje tri hica iz pištolja kalibra devet milimetara koji ilegalno posjeduje.

Jednim hicem mu je prostrijelio trbuh i ustrijelio ga u potkoljenicu. Nije u životnoj opasnosti. Policija je dojavu o pucnjavi dobila oko 6 sati od Hitne pomoći, a s crpke, koja je radila i u čijem je kafiću bilo gostiju, ih nisu zvali. Dva su streljiva pogodila Pitinca, i to jedan u trbuh, a drugi u desnu potkoljenicu.

Hitno je operiran i izvan je životne opasnosti. Pitinca je na hitnu medicinsku pomoć odmah nakon pucnjave odvezao Milan Štifanić, koji je s njima bio u društvu, a koji ima podeblji krim dosje u kojem su zabilježeni kamatarenje, pucnjava, bombaški napad. Vidno pijanog Kneza su navodno zaštitari Crnog vjetra posjeli u auto i pustili ga da se udalji s mjesta pucnjave.

Uhićen je vrlo brzo, u 8.35 sati u bistrou Biska na Vidikovcu, dok je spavao za stolom. Obojica su policiji poznati po tučnjavama, nanošenju ozljeda i drskosti. Navodno su se njih dvojica i prije nekoliko dana potukli u jednom pulskom kafiću. Zbog pijanstva, policija nije mogla razgovarati s Knezom do danas popodne.

Print Friendly, PDF & Email