NEWS
Ljekarna

Pucnjava u Dekumanovoj ulici

20.03.2015. 20:35; ; Početna / Crna kronika / Pucnjava u Dekumanovoj ulici
msar3064459

Istarska policija intenzivno traga za dvije nepoznate osobe koje su se u petak oko 18 sati motociklom dovezle u Dekumanovu ulicu i ondje, u samom središtu grada, pucale na 37-godišnjaka iz Poreča, koji na sreću nije ozlijeđen, potvrđeno nam je iz Policijske uprave istarske.

Motiv pucnjave u neposrednoj blizini Bazilike i muzeja, o kojoj je policiju obavijestio upravo napadnuti 37-godišnjak zasad nije poznat. Vrlo brzo nakon dojave policija je stigla u Dekumanovu i svojim trakama osigurala mjesto događaja, a na izlazima iz Poreča postavljene su blokade, odnosno policajci naoružani dugim cijevima. Unatoč tome počinitelji do 21.30 sati nisu pronađeni.

Oba muškarca na motociklu imala su na glavi kacige, a zasad nije poznato jesu li se netom prije nego što će jedan od njih zapucati prema nogama 37-godišnjaka zaustavili i sišli s motocikla ili su pucali “u vožnji”.

Dekumanova je tijekom očevida bila prilično pusta, a i nekoliko Porečana koji su mogli nešto vidjeti i od kojih smo pokušali doznati više informacija odbilo je razgovarati s novinarom.

Pa ipak, doznajemo da je nepoznati počinitelj pucao prema 37-godišnjaku iz neposredne blizine. Za vrijeme očevida, navodno je na sredini ulice pronađena čahura, najvjerojatnije pištolja kalibra 9 milimetara.

(M.KOŠTA, M.SARDELIN, Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email