NEWS
Ljekarna

Pučko otvoreno učilište Poreč započinje sa upisima na verificirane tečajeve

02.09.2019. 09:10; ; Početna / Obavijesti / Pučko otvoreno učilište Poreč započinje sa upisima na verificirane tečajeve
POUP Obrazovanje

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč obavještava sve zainteresirane da započinju upisi na verificirane tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice.

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u e-radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Osim jezičnih tečajeva, upisujemo polaznike i u program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta. U 120 nastavnih sati, pohađajući stručno-teorijsku nastavu, polaznici će usvajati znanja za evidentiranje poslovnih događaja i vođenja poslovnih knjiga u računalnom programu Synesis.

Za djecu koja vole pjevati, plesati, crtati i rasti uz glazbu u tijeku su i upisi u glazbeni vrtić za predškolarce i pripremni glazbeni razred za djecu koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole. Nastava započinje 30. rujna!

Informacije i prijave na broj telefona 887-216, putem e-maila [email protected] i na web stranicama Učilišta www.poup.hr.

Print Friendly, PDF & Email