NEWS
valfresco

PRVO NATJECANJE „BEST HOTEL BARMEN“: Valamar Riviera i Imperial Rab imaju najbolje hotelske barmene

Best hotel barmen
07.04.2018. 11:14; Učitavanja: 555; Početna / Gospodarstvo / PRVO NATJECANJE „BEST HOTEL BARMEN“: Valamar Riviera i Imperial Rab imaju najbolje hotelske barmene

Hotel Valamar Diamant sinoć je bio domaćin prvom natjecanju barmena koji rade u hotelskim barovima i koje je okupilo više od 30 barmena iz svih regija Hrvatske. Natjecanje „Best hotel barmen“ je održano u organizaciji Hrvatske Sekcije Barmena pri Udruzi poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Valamar Riviera, jedan od glavnih pokrovitelja natjecanja, imala je čak 15 predstavnika iz Poreča, Rapca i Dubrovnika.

Domaći su barmeni kreativnost i maštu odmjeravali u dvije kategorije After dinner cocktails i Long drink, a suci su posebno bodovali i stručni rad u svakoj kategoriji te su na temelju vještina i prezentacije odlučili sljedeće:

  • Najbolji hotelski barmen u kategoriji After dinner cocktails je Luka Faflja (Imperial – Rab), drugo je mjesto osvojio njegov kolega Dominik Šanko, dok se na trećem mjestu smjestio Nino Karlovčec (Valamar Riviera). Najbolja u stručnom radu je Mišela Leskovar.
  • Pobjednik u kategoriji Long drink je Valamarov barmen Alen Muratović, a drugo i treće mjesto osvojili su kolege iz Imperiala Rab – Luka Faflja i Marko Dumičić. Ekstra bodove za stručni rad dobila je Iva Dumičić (Imperial Rab).

Organizatorica natjecanja, Dragana Franković, voditeljica hrane i pića u Valamar Family Life Bellevue Resortu i predsjednica Hrvatske sekcije barmena tom je prigodom istaknula: „Nakon prvog natjecanja ove vrste i velikog odaziva sigurna sam da će ovakvo odmjeravanje snaga postati tradicija. Više od 30 mladih ljudi, uistinu majstora svoje struke, pokazali su ne samo iznimnu vještinu i talent koji posjeduju, već i velik trud i napore koje ulažu i oni i kompanije u kojima rade kako bi postali najbolji i gostima pružili nezaboravno iskustvo boravka u hotelu. Jer, i okusi su dio „razglednice“ koje gost nosi pri povratku kući, što je ujedno i velika čast i priznanje svima nama koji radimo u ovoj struci.  Iskrene čestitke pobjednicima!“

Luka Fafija - najbolji u After dinner cocktails kategoriji

Luka Fafija – najbolji u After dinner cocktails kategoriji

PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email