NEWS

Prvo izdanje Festviala mladih u Poreču uz izvrsne glazbenike i brojnu publiku

brojna publika
26.11.2023. 19:04; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Prvo izdanje Festviala mladih u Poreču uz izvrsne glazbenike i brojnu publiku

Prvo izdanje Festivala mladih održanog ovog petka u Poreču, na Trgu Matije Gupca u starogradskoj jezgri, opravdalo je sva očekivanja.
Grad Poreč-Parenzo i Klub za mlade Poreč-Parenzo skupa sa porečkim udrugama Capybara i Highlanders, te gradskim ustanovama uspješno su organizirali ovaj event prema željama i prijedlozima mladih.
Svoje su aktivnosti predstavili na prigodnom štandu i članovi Savjeta mladih Grada Poreča-Parenzo. Izuzetno dobro posjećen, festival, na kojem su se okupili izvođači koji su ponudili raznolik program, zabavio je mlade od ranih večernjih sati sve do ponoći.

Uživalo se tu u izvrsnim izvedbama poznatih evergreen-a, koje su izvodili učenici Umjetničke škole i članovi sastava PROFIL koji čine bivši učenici Umjetničke škole Poreč pod vodstvom profesorice Sanje Pančevski.

Zatim, veliko iznenađenje, oduševljenje i ovacije izazvali su svojim premijernim nastupom članovi Rock benda Osnovne škole Poreč.
Popularna Nika Turković i njezin band svojim nastupom su potvrdili da su odlični muzičari, koji su dodatno zagrijali već dobro raspoloženu publiku.

Porečki bendovi Tacoor i Cirkus dali su također svoj važan doprinos dobroj atmosferi izvrsnim nastupima, a popularni porečki bend Cirkus se nakon dulje stanke ponovo okupio na veliko veselje njihovih fanova, te su u izvrsnoj atmosferi zatvorili Festival mladih.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email