NEWS
Laguna Ironman 800

Provedite odličnu večer u Kašteliru uz craft proizvode i dobru zabavu u četvrtak, 18.8.2022.

craft party
16.08.2022. 14:15; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Provedite odličnu večer u Kašteliru uz craft proizvode i dobru zabavu u četvrtak, 18.8.2022.

Craft danas podrazumijeva cijelu filozofiju i način života za one koji žele samo najbolje, spravljeno u malim manufakturama i isključivo s prirodnim sastojcima. Ono što nema alterntaivu u industrijskoj proizvodnji. Stoga je odlična vijest da u Kašteliru u četvrtak 18. kolovoza organiziramo još jedan odličan Craft party s početkom u 21 sat u kaštelirskom parku.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom odličnom događanju koje će zasigurno oduševiti sve craftoljupce, ali i sve one koji tek otkrivaju svijet ovih specifičnih proizvoda spravljenim prema biranim recepturama, u limitiranim šaržama. Svoju ponudu predstavit će Castellana Craft Beer, prva kaštelirska craft pivovara, pulska craft pivovara Pula na biri, i kaštelirski Count’s drinks, proizvođači soft craft pića. Dakle, odličan izbor piva, ali i bezalkoholnih craft napitaka od kojih nastaju savršeni kokteli. Za fine zalogaje pobrinut će se Food truck Manjada by Pelagius Novigrad, a svi posjetitelji moći će ovjekovječiti ovu odličnu ljetnu uspomenu na jedinstvenom photo pointu gdje će ih fotografirati profesionalci iz Vintage Photography Experience.

Naravno, ništa bez dobre glazbe, pa će se za odličnu atmosferu pobrinuti se DJ DeJviD. Bit će to jedinstvena večer s craft predznakom – čekamo vas i veselimo se zajedničkom druženju!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email