NEWS

Prošle subote odrađena radna akcija i pripreme vaterpolo opreme za prelazak igrača i igračica na Gradsko kupalište.

Vije14437-20645
17.06.2024. 14:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Prošle subote odrađena radna akcija i pripreme vaterpolo opreme za prelazak igrača i igračica na Gradsko kupalište.

Prošle subote organizirana je radna akcija pripreme vaterpolo opreme za prelazak igrača i igračica na Gradsko kupalište.
Trenutačno vaterpolisti treniraju u hotelskom bazenu, te se očekuju povoljni vremensku uvjeti kako bi nastavili s radom u moru, na već poznatoj lokaciji u blizini skakaonice i rotonde. 

Pozivu VK Poreč odazvali su se mnogobrojni igrači i igračice svih uzrasta, njihovi roditelji, a zaduženi za nabavku boje i alata bili su trener Stefan Milokanović i član uprave Robert Velenik. Tijekom jutarnjih sati oličene su na novo linije terena po pravilima vaterpola. Novom su bojom osvježeni i golovi. 

Nakon akcije, djeca, trener i roditelji su se zajedno podružili uz pizzu i piće. Mnogi su iskoristili lijep sunčan dan i prvi se put ovog ljeta kupali u moru. Iz uprave ističu kako su ugodno iznenađeni odazivom na radnu akciju. Naglašavaju i kako je klub mali, ali svi su povezani, te se smatraju pravim obiteljskim klubom, te time dokazuju i da su “prava škvadra”. 

Klub zahvaljuje i sponzorima koji su pritekli u pomoć s donacijom pizza i pića. Više o radu kluba: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email