Prosinac je pun iznanađenja u Max Cityju – ne propustite tjedne najave i šarene programe!

adventski_kalendar_a2
04.12.2019. 22:58; Učitavanja: 72; Početna / Lifestyle / Zabava / Prosinac je pun iznanađenja u Max Cityju – ne propustite tjedne najave i šarene programe!

u subotu, 7. prosinca 2019. godine od 10 do 12 sati povedite dječicu u Max City gdje će ih dočekati Sv. Nikola i Krampus. Bit će to prigoda za druženje s kostimiranim likovima iz dječjih priča, ali i za uživanje u kreativnim radionicama izrade adventskih vjenčića, bojaonicu i crtaonicu, tematski kviz i animacije na temu Sv. Nikole. 

Osim zabavnih programa, Max City donosi i edukativne programe nastale u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Istarske županije.

Naime, također u subotu, od 10 do 12 sati Max City, Zavod za javno zdravstvo Istarske županije i Udruga pčelara Pule održat će promotivno-edukativne aktivnosti vezane uz predstavljanje važnosti konzumacije meda i njegovanja pčelarstva.

Upravo na taj dan obilježava se Dan Sv. Ambrozije, zaštitnika pčela i pčelara.
Djelatnici Zavoda i predstavnici Udruge pčelara Pule dijelit će edukativne materijale vezane uz konzumiranje meda i pčelarstvo. Bit će predstavljen i med  članova Udruge pakiran u nacionalnu staklenku za med. Uz posebnu medenu degustaciju bit će to slatka subota u Max Cityju.

Više o programima tijekom prosinca potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.

 

 

Vaš Max City!

Print Friendly, PDF & Email