NEWS
HALF MARATON S

Promocija maturanata škole Mate Balote

28.06.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Promocija maturanata škole Mate Balote
886P1010044.JPG

U ljetnom ispitnom roku maturirala su 173 maturanta (31 jezična gimnazija, 33 opća gimnazija, 31 ekonomist, 31 komercijalist, 27 prodavača i 20 poljoprivrednika) kojima je svečano uručena Svjedodžba o maturi/završnom ispitu . Od njih 173, čak 24 maturanta su bila oslobođena polaganja mature/završnog ispita i Nastavničko vijeće ih je nagradilo vrijednim knjigama, a to su:

IV. og

1. Luka Arvaj

2. Katarina Bakran

3. Ana Bonaca

4. Zlatko Jotanović

5. Filip Miloš

6. Marko Liović

7. Ivan Sekulić

8. Valter Vasić

IV. jg

1. Katja Gašparini

2. Petra Dobravac

3. Sara Findrik

4. Diana Fonović

5. Antonija Miljak

IV. ek

1. Lara Baranašić

2. Manuela Klarić

3. Albina Krueziv

4. Ines Kovačević

5. Marina Matić

6. Karmen Legović

7. Dolores Sirotić

IV. kom

1. Manuela Mattossovich

2. Izabela Selimović

3. Karolina Štifanić

IV. polj

1. Ani Bernobich

Osim oslobođenih mature/završnog ispita nagrađeni su i maturanti koji su sudjelovali na Međunarodnim i državnim natjecanjima ili zauzeli prvo mjesto na Županijskom natjecanju.

U ovoj kategoriji nagrađenih istakli bi prije svega Anu Bonaca koja je sudjelovala na znanstvenom skupu srednjoškolaca iz astronomije u Južnoj Koreji, Državnim natjecanjima iz astronomije (zauzela PRVO MJESTO) i fizike (zauzela ŠESTO MJESTO).

Nagrađeni su i Ani Bernobich i Leonardo Bergić za osvojeno PRVO MJESTO na Smotri učeničkih zadruga HR u Dubrovniku, kao i Danijela Katarinčić za nastup na Smotri učeničkih zadruga RH u Dubrovniku, te Dunja Babić za osvojeno DRUGO MJESTO na Državno natjecanju iz talijanskog jezika.

Zatim su nagrađeni maturanti koji su osvojili PRVO MJESTO na Županijskim natjecanjima, a to su: Filip Miloš, Antonija Miljak i Nikolina Varga iz njemačkog jezika, Sandra Jurić iz engleskog jezika i Ivan Sekulić iz fizike.

Na kraju nagrađene su maturantice III. prodavača za postignuti uspjeh Sanja Štifanić i Željka Davidović, te maturanti koji su se posebno istakli u radu učeničke zadruge «Parentino»: Leonardo Bergić, Danijela Katarinčić, Ani Bernobić, Dajana Foško, Oliver Arman, Ivan Lakošeljac, Caryn Belini i Cetryn Belini.

Nagrade je učenicima uručio gradonačelnik grada Poreča gosp. Edi Štifanić koji je ujedno izrazio čestitke maturantima i zaželio puno sreće i uspjeha u životu i daljnjem radu naglasivši da ne zaborave školu koju su pohađali i grad u kojem su odrastali. Maturantima se obratio i ravnatelj škole gosp. Krešimir Bronić, te im četitao na uspjehu, zahvalio se na suradnji i zaželio puno uspjeha i sreće pri upisu i traženju posla kao i u životu.

Institut za poljoprivredu i turizam nagradio je tri učenika poljoprivredne struke koji su se isticali na praksi, a to su: Ani Bernobich, Danijela Katarinčić i Caryn Belini.

– SŠ Mate Balote, B.K. –

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email