Promocija knjige sa temom: “Pozitivan stav i kako ne ući u bolest” u Poreču u subotu 6. travnja

mila-flajer-hr
01.04.2019. 11:38; ; Početna / Kultura / Promocija knjige sa temom: “Pozitivan stav i kako ne ući u bolest” u Poreču u subotu 6. travnja

Libar Poreč d.o.o. i Pipi Mila Dragica organiziraju besplatno predavanje i promociju knjiga, sa temom:  

Pozitivan stav i kako ne ući u bolest.

Predavanje će se održati  u Poreču i Puli.

  • Poreč, 06.04. u 18:00 sati u Domu obrtnika Poreč, Partizanska 5 A
  • Pula, 07.04. u 18:00 sati  Obrtničkom centru (Monte Magno), Sv.Felicite 5/a

Motivacijski trener, pisac i govornik Pipi Mila Dragica  rođena  je 1968 u Zaječaru, u Srbiji, a danas živi u Švicarskoj. Bavi se slikarstvom, pisanjem i drži predavanja i seminare, kako u Srbiji, tako i po cijeloj Europi. Ona je danas i energetski ekspert i mentalni trener sa zaista velikim iskustvom, a prvi put je samu sebe iscijelila od raka.  Pred nekoliko godina se izborila sa tom bolešću, rakom najtežeg oblika (sa metastazama) i pobijedila, iako su joj doktori dali samo 3-4 mjeseca života. Poslije svega su je prozvali medicinskim fenomenom. Dok su tada svi bili zbunjeni oko nje, ona je znala u tom trenutku šta se događa.

Iza sebe ima i niz uspješnih iscjeljenja kod ljudi, kao i uspješnih mentalnih treninga, nakon kojih nastupaju nevjerojatne pozitivne promijene. Iz same želje da i drugi ljudi savladaju svoje poteškoće,  otkriva u potpunosti  Apsolutnost i kreće u projekt Apsolutnog povezivanja- Apsolutna Veza.

Danas, od srca i iskreno dijeli svoja umijeća i iskustva  sa drugima.

Print Friendly, PDF & Email