NEWS

Projekti Sonde iz Vižinade ovjenčani zlatom tri dana za redom na Danima Komunikacija

343035786_227348776557290_4861585129120569031_n
25.04.2023. 18:30; ; Početna / Gospodarstvo / Projekti Sonde iz Vižinade ovjenčani zlatom tri dana za redom na Danima Komunikacija

Sonda je osvojila 3 zlata na tri različita natjecanja: Zlatnu Ideju X za rebranding Dorina Čokolada, Zlatni IAB MIXX za projekt Dorina Čvarak (klijent Kraš) i zlatni Balcannes za 100% Covid Free Putovanje (klijent Gradska knjižnica Poreč). Uz navedena zlata, Sonda je u ovim natjecanjima osvojila i više srebra i bronci, a ukupno 8 nagrada.

Kreativni Studio Sonda iz Vižinade prepoznat je za izvrsnost u kreativnosti i oglašavanju na ovogodišnjim Danima Komunikacija, održanima od 20. do 23. 04. 2023. u Rovinju, gdje je nagrađen čak sa tri zlata, četiri srebra i jednom broncom.

O kojim je nagradama riječ pročitajte niže:

BalCannes je regionalno natjecanje u kreativnosti na koje se prijavljuju najbolje agencije i oglašivači iz BiH, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije.

  • Zlato za projekt 100% COVID FREE Journey – kategorija Tourism, Culture and Leisure
  • Bronca za projekt Čvarak Dorina – kategorija Food

 

IdejaX je nacionalno natjecanje koje nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice.

  • Zlato za projekt Dorina, Best Branding & Rebranding, rebranding
  • Srebro za projekt Čvarak Dorina, Best on market– hrana
  • Srebro za projekt Dorina vizualni identitet, Best of Ad- making, design
  • Srebro za projekt Nota – Multisenzorna etiketa vinskog octa, Best Branding & Rebranding, branding
  • Srebro za Moto – Best Branding & Rebranding, rebranding

 

IAB MIXX je natjecanje koje nagrađuje najbolje u digitalnom marketingu i komunikacijama u Hrvatskoj. Kriteriji za odabir najboljih uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate.

  • Zlato za projekt Čvarak Dorina, kategorija Campaign Effectiveness

 

Dani Komunikacija jedan su od najprestižnijih evenata u regiji posvećen oglašavanju i komunikacijskoj industriji općenito. Svake godine privlači lidere, profesionalce i klijente iz regije te stručne predavače iz cijelog svijeta.

Nagrade koje je Sonda osvojila, reflektiraju uspjehe u stvaranju efikasnih i pamtljivih kampanja za klijente. Ujedno je Sondi pripala titula treće najbolje agencije u državi.

Sonda, osim klasičnog rada s klijentima provodi i radionice koje u kreativni proces uključuju ljude koji nisu nužno povezani s kreativnim industrijama. Na Danima Komunikacija Sonda je tako predstavila skije koje su nastale u suradnji s polaznicima Designed By People radionica.

 

Za više informacija o Sondinim radovima, posjetite https://sonda.hr/

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email