NEWS
valfresco

Program Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Poreču

letak ZG naslovna final
16.11.2015. 08:53; Učitavanja: 239; Početna / Obavijesti / Program Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Poreču

I ove godine Povjerenstvo „Zajedno protiv ovisnosti“ Grada Poreča i Zdravi grad Poreč obilježavaju mjesec borbe protiv ovisnosti nizom aktivnosti koje su kruna cjelogodišnjih preventivnih zaštitnih aktivnosti u našem gradu. Mjesec borbe protiv ovisnosti svake se godine obilježava u periodu od 15.11. do 15.12. u godini. Porečki program sa nizom predavanja, radionica, radio emisija, okruglih stolova , kampanjama i drugih aktivnosti… doprinosi usvajanju životnog slogana  „Naš izbor je zdrav život“ i osobnoj odgovornosti mladih za izbore koje čine! Aktivnosti su prvenstveno usmjerene djeci i mladima te ih  osnažuju u odnosu na brojne rizike koji vrebaju putem njihova odrastanja .

Zahvaljujemo svim suradnicima, suradničkim organizacijama i građanima koji su na bilo koji način uključeni u obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti!

Pozivamo sve građane, posebno roditelje,  da program poprate te da podupru vlastitu djecu u aktivnostima koje će slijediti ali,  i da  osobnim izborima doprinesu zdravom životu i tako budu putokaz svojih obitelji!

 

Zdravi grad Poreč

letak ZG unutarnja final

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S