NEWS
valfresco

Priveden vozač »mercedesa« koji je pretukao braću Demarki

06.02.2007. 00:00; Učitavanja: 152; Početna / Crna kronika / Priveden vozač »mercedesa« koji je pretukao braću Demarki
206GO178129.jpg

On je uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda braći Demarki u nedjelju u 18.30 sati odveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Kako smo u više navrata već izvještavali, fizički sukob između braće Demarki i R. L. na benzinskoj postaji, odnosno auto praonici u sklopu »Hene«, dogodio se zbog prednosti oko pranja vozila. Ivica Demarki je htio oprati svoj traktor, a R. L. svoj »mercedes«. Izbila je svađa, a potom i tučnjava u koju se umiješao i Željko Demarki, a nakon prve »runde« svađe i tučnjave, svi su se udaljili.

Prije nego što su Demarkijevi stigli do kuće, Ivica s neopranim traktorom, a Željko sa svojim autom, na ulazu u Mugebu braću su presrela tri automobila, dva »mercedesa« i jedan »citroen« iz kojih je izašlo više osoba. U sveopćoj tučnjavi, a bilo je i pucnjave jer je pronađena jedna čahura manjeg kalibra, »deblji kraj« su izvukla braća Demarki, kojima je u cijelom tom rašomonu totalno uništen novi traktor. Naime, Ivica Demarki je na ulazu u naselje, navodno kada su ga ta vozila pokušala izgurati s ceste, izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u stup javne rasvjete, odbivši se u teretnjak marke »mazda«. Materijalna šteta na traktoru procijenjena je na oko 50.000 kuna.

Za remećenje javnog reda i mira prijavljena su i braća Demarki te zasad tri od više osoba s kojima su se sukobili: 35-godišnji R. L. koji je i kazneno prijavljen, jer je ustanovljeno da ih je on pretukao te 21-godišnji R. L. i jedan 20-godišnjak, svi s prebivalištem u Poreču.

M.Vu., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email