NEWS
Laguna Ironman 800

Priopćenje za javnost načelnika Općine Tar-Vabriga, Nivija Stojnića

nivio-stojnić
13.02.2020. 17:07; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Priopćenje za javnost načelnika Općine Tar-Vabriga, Nivija Stojnića

Ovim se putem želim javno lspričati novinarki Glasa Istre Chiari Bilić na mojim neprimjerenim   riječima u  nasšem  jučerašnjem telefonskom  razgovoru. lspričavam se njoj, redakciji  i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti.

Neću objašnjavati  pozadinu cijele priče, ni zašto sam se osjetio isprovociranim, jer – priznajem  – nema opravdanja  za takve riječi.

Žao  mi je da se novinarka Chiara Bilić osjeća pogođenom  i nadam se da ću joj se moći i osobno ispričati. Također, ujedno se lspričavam i svim ženama  Moj je ispad okarakteriziran  kao seksistički i uvredljiv prema ženama, što mi nikako nije bila namjera.

Što se tiče pitanja o mojoj  imovini,  nemam  što skrivati  – nisam  nikome  nlšta uzeo, niti ukrao, a za mnogo toga što posjedujem zahvaljujem svojim vrijednim roditeljima. Žao mi je što nisam u potpunosti pravilno ispunio svoju imovinsku karticu,  ali tko radi taj i griješi. Ne radi se o namjernom  propustu.  Time se bavi Povjerenstvo   za  odlučivanje  o  sukobu  interesa  i   uvjeren  sam  da  će dobro  odraditi svoj posao.

Na raspolaganju  sam svojoj stranci,  IDS-u, koja će odlučivati   o mom statusu

S poštovanjem,

Nivio Stojnić

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

Print Friendly, PDF & Email