NEWS
Best of Poreč

Prijave za izbor najboljih u turističkom marketingu Istre – nominacije do 27. listopada

21.10.2016. 20:19; ; Početna / Gospodarstvo / Prijave za izbor najboljih u turističkom marketingu Istre – nominacije do 27. listopada
zlatna koza

Nominacije za najbolje aktivnosti, proizvode, projekte, ali i pojedince, primaju se do 27. listopada

U punom su jeku pripreme za izbor dobitnika godišnje nagrade Zlatna koza – Capra d’oro koju Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje od 1995. godine za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre. Dodjelom ove nagrade koja se tradicionalno uručuje na svečanoj ceremoniji koncem godine, županijska Turistička zajednica nastoji potaknuti sve sudionike istarskog turizma na poboljšanje kvalitete promocije destinacije, na uvođenje inovacija, na osmišljavanje novih priča.

Raznovrsnost i kvaliteta kandidatura koje svake godine pristižu na adresu županijske Turističke zajednice ukazuju da istarski turistički sektor vrvi idejama i programima, od kojih su neki na razini najsuvremenijih trendova u branši. Sve su istaknutiji pojedinci koji su znatan dio svog profesionalnog i privatnog djelovanja usmjerili upravo u izgradnju novih turističkih proizvoda, što iziskuje dobru ideju, umrežavanje i organizaciju te naporan i konstantan rad. Rezultat toga je bujanje turističkih priča – od onih u malim obiteljskim domaćinstvima do aktivnosti realiziranih u najvećim hotelijerskim sustavima.

Zlatna koza – Capra d’oro dodjeljuje se u pet kategorija. Povelju uz 4.000 kuna dobit će najbolji prijavljeni projekt, proizvod ili aktivnost u svakoj od četiri kategorije: eventi, inovativni proizvodi, turistički proizvodi i vizualne komunikacije. Uz nagrade institucijama i tvrtkama na razvoju turističkog marketinga, odaje se i posebno priznanje za rad pojedinaca kao glavna nagrada – prigodna skulptura koze uz novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kuna.

Osobu za dodjelu Nagrade za izuzetan doprinos promociji istarskog turizma mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske.

 

Sve prijave primaju se do četvrtka, 27. listopada 2016. godine!

 

Opširnije o nagradi:

www.istra.hr/zlatna-koza

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani