NEWS
LUTRIJA T

Prijave za fokus grupe “Što TI misliš” u sklopu projekta “Poreč: (G)rad s mladima”

10.09.2020. 14:58; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Prijave za fokus grupe “Što TI misliš” u sklopu projekta “Poreč: (G)rad s mladima”
fokus grupa

Fokus grupe Što TI misliš? provode se kao aktivnost projekta Poreč: (G)rad s mladima koji Grad Poreč-Parenzo provodi uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus +. Fokus grupe održat će se u predviđenim terminima, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Fokus grupe će se održati 14., 16., 18., 21., i 23. rujna 2020. godine, u dva termina dnevno, jedan počinje u 9:00, a drugi u 13:30h.

Moguće je sudjelovati samo na jednoj fokus grupi. Osiguran obrok u 12:30h i osvježenja za sve sudionike.

Svi zainteresirani za sudjelovanjem pozivaju se da prijavu ispune na ovom linku: https://forms.gle/DcvxQL2eJEitT6Fz5

Link za prijavu je također objavljen i na društvenim mrežama- Facebook i Instagram Lokalnog programa za mlade Grada Poreča.

Za više informacija o projektu, te mogućnostima uključivanja u aktivnosti molimo da se obratite putem e-maila: [email protected] ili e-maila: [email protected].

Napomena za osobe mlađe od 18 godina: Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 15 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Poreč: (G)rad s mladima“. Molimo te da u obrascu prijave, na predviđenim mjestima, navedeš ime i prezime te kontakt podatke roditelja/zastupnika, kako bismo ga mogli kontaktirati te informirati o projektu i načinu tvojeg sudjelovanja u aktivnostima.

Print Friendly, PDF & Email