NEWS
VALFRESCO sredina

Prijave na studij „Menadžment kamping resorta“ otvorene su do 31.1.2022.

21.01.2022. 20:53; ; Početna / Obavijesti / Prijave na studij „Menadžment kamping resorta“ otvorene su do 31.1.2022.
2022-01-21_20h52_22

Prvi specijalizirani program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od izuzetno rijetkih obrazovnih modula u Europi
U 2022. se program održava u online formatu

Program “Menadžment kamping resorta” razvijen je da bi polaznicima omogućio učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Nakon završenog programa polaznici će moći preuzeti odgovornost za pružanje složenije kamping usluge te usvojiti poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa.

Program je namijenjen svim kandidatima koji žele proširiti i usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja ili osnažiti vlastite poduzetničke aktivnosti. Posebno se program preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu.

Cilj ovoga programa je stjecanje dodatnih specijalističkih znanja iz menadžmenta suvremenoga kamping resorta. Program se nudi svim osobama sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje nemaju ambiciju nastaviti formalno visokoškolsko obrazovanje, ali žele imati specijalizirano strukovno zvanje.

Trajanje programa: 60 h

Broj ECTS bodova: 10

Uvjeti upisa: završena četverogodišnja srednja škola

Termin za upis: 31.1.2022.

Prijava na program: prijavni obrazac

Termin izvedbe teorijskog dijela programa: 14.2.2022. – 25.2.2022. online

Cijena programa: 4.590,00 kn (obuhvaća teorijski i terenski dio nastave)

 

Više informacija o programu: Menadžment kamping resorta Kamp La Brasilia - jedan od najkvalitetnijih europskih kampova - fotografija

Kamping Udruženje Hrvatske nagrađuje izvrsnost!

Stečena znanja i kompetencije polaznika programa doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u konačnici ostvaruje značajna konkurentska prednost hrvatskom kampinškog sektora.

Kao poticaj za traženjem izvrsnosti i davanja doprinosa razvoju kampinga i samih djelatnika, KUH će najboljeg polaznika nagraditi besplatnim vikend boravkom u mobilnoj kućici u nekom od hrvatskih kampova!

Usavršite svoja znanja o kampingu, najpropulzivnijem turističkom sektoru u Europi i budite pritom najbolji. Isplati se!

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna