NEWS
LUTRIJA T

Prigodna blagdanska fešta Centra za inkluziju i podršku u zajednici

Fešta u centru za inkluziju POreč2
19.12.2022. 18:54; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Prigodna blagdanska fešta Centra za inkluziju i podršku u zajednici

Gradonačelnik Loris Peršurić pridružio se danas tradicionalnoj predblagdanskoj proslavi članova Centra za inkluziju i podršku u zajednici Poreč koja djeluje u Špadićima. Svečanosti koja se održava već tradicionalno povodom blagdana i obljetnice postojanja Centra, pridružili su se i članovi svih Centara za inkluziju i podršku iz cijele Istre, te Ozren Catela, predsjednik Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama., ali i glazbenici volonteri i roditelji, prijatelji i volonteri, pa je fešta bila vesela uz muziku i zakusku. Za ovu su prigodu prostor sami dekorirali svojim rukotvorinama.

Gradonačelnik i članovi Centra su uz bend i zapjevali, a bila je ovo prilika i da se Centru direktno uruči donacija sa prekjučerašnje Adventske utrke.

Naime, Adventska se utrka već tradicionalno održava u Poreču, a prihode od kotizacija uplaćuju se za humanitarnu svrhu,  pa je ove godine to bila pomoć u radu Centra za inkluziju i podršku u zajednici Poreč.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email