NEWS

Prezentacija i panel rasprava “Od prototipa do finalnog proizvoda” u gradskoj vijećnici ovog četvrtka, 26. listopada

PP-Torpedo-2
24.10.2023. 15:00; ; Početna / Gospodarstvo / Prezentacija i panel rasprava “Od prototipa do finalnog proizvoda” u gradskoj vijećnici ovog četvrtka, 26. listopada

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak 26. listopada 2023. u velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo (Obala m. Tita 5) s početkom u 12.00 sati održati će se Prezentacija i panel rasprava Od prototipa do finalnog proizvoda.

Poduzetnici Poreča imaju priliku dobiti vaučere za besplatno korištenje moderne industrijske opreme iz domene 3D modeliranja, 3D skeniranja i 3D printanja u Proizvodnom parku Torpedo u Rijeci. Ovo je prva takva usluga u Istri, da porečki poduzetnici mogu besplatno raditi prototipove proizvoda, čime se želi dodatno potaknuti i podržati proizvodnju u Poreču.

O kakvoj je točno usluzi riječ, kako se i gdje mogu javiti za dobivanje vaučera, moći će se doznati na prezentaciji koju će održati predstavnici Grada Poreča-Parenzo i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. Tom prilikom će se održati i panel rasprava u kojoj će kao panelisti sudjelovati poduzetnici koji se bave proizvodnom djelatnošću.

Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: [email protected] najkasnije do srijede 25. listopada do 12.00 sati.

Print Friendly, PDF & Email