NEWS

Premium lifestyle magazin 100 % ISTRIA proslavio prvi rođendan u Roxanich Winery&Hotelu

105
06.06.2024. 18:50; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Premium lifestyle magazin 100 % ISTRIA proslavio prvi rođendan u Roxanich Winery&Hotelu

U srijedu 5.lipnja, pod zvjezdanim nebom Motovuna u Roxanich Winery&Hotelu, magazin 100% ISTRIA proslavio je svoju prvu godišnjicu izlaženja. Partneri magazina, poslovni suradnici te osobe iz javnog i kulturnog života Istre sinoć su imali prilike uživati u neponovljivim prizorima baleta na vodi u zalasku sunca kao kulisom pozornice. Sve to uz sjajna Roxanich vina, San Servolo piva, Bora Nera specialty kave i koktele Damijanić destilerije te uz funkysound za koji se pobrinuo DJ Neekshe.

Projekt koji je 2023. godine započela zagrebačka marketinška agencija NoStressMarketing pod vodstvom Ivana Mikulića, a u suradnji sa novigradskom PR agencijom Premium Image, time je zaokružio prvu godinu, a predstavljeni su i daljnji planovi.

Napomenimo da je 100% ISTRIA premium lifestyle magazine koji se bavi isključivo temama, ljudima i događanjima iz Istre te na taj način pozicionira Istru kao top destinaciju za život, posao, obitelj ili, naprosto, uživanje.

– U sljedećem razdoblju ideja je proširiti distribucijski doseg, koji danas seže do Austrije, sjevernog dijela Italije i Slovenije te južno sve do Grčke gdje smo prisutni na charter flotama. Također, želja nam je trenutnu dvojezičnost (hrvatski-engleski) proširiti s dvostrukim brojem, odnosno, dodatnom talijansko-njemačkom verzijom, rekao je direktor izdanja Ivan Mikulić.

Sve prisutne pozdravili su Mladen Rožanić, vlasnik hotela Roxanich, koji je istaknuo važnost ovakvih projekata, te direktor TZ Motovun David Matković, koji je naglasak stavio na sjajnu mogućnost predstavljanja pojedinih destinacija unutar Istre.

Rođendanskoj proslavi prisustvovali su gradonačelnici Umaga Vili Bassanese i Rijeke Marko Filipović, te saborski zastupnik Dario Hrebak, kao i ostali gradonačelnici i načelnici te mnogobrojni predstavnici turističkih zajednica iz Istre.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email