NEWS
valfresco

Preko 70 biciklista na vrsaranskom Limes bike tour-u

58676704_2234285883324463_4969241526128345088_o
28.04.2019. 12:36; Učitavanja: 224; Početna / Lifestyle / Zabava / Preko 70 biciklista na vrsaranskom Limes bike tour-u

Da je Istra prepoznatljivo odredište za bicikliste, bilo za rekreativce ili profesionalce, govori i to što je na MTB biciklijadi Limes bike touru održanoj ovog vikenda sudjelovalo preko 70 ljubitelja biciklizma.
Limes bike tour nastao je u suradnji Turističke zajednice općine Vrsar i hotelijerske kompanije Maistra, a ova biciklijada namijenjena prvenstveno rekreativnim biciklistima i obiteljima s djecom bila je savršena prilika za aktivno obiteljsko druženje u prirodi te uživanje u ljepotama Vrsara i okolice.
Svi sudionici biciklijade mogli su se, prema svojim preferencijama i fizičkoj spremnosti, odlučiti za jedan od dva itinerera – Sport ili Hobby, te se iskušati u bicikliranju kroz zaštićene dijelove prirode, uz Limski kanal i šumu Kontija. Zanimljivo je kako je ova vrsarska staza ujedno i jedina staza u Istri za vožnju isključivo kroz prirodu.

Tijekom biciklijade, koja je započela i završila na vrsarskoj rivi, sudionicima su bili osigurani obrok i piće na odmorištu kod Lovačke kuće u Kontiji, vođenje tijekom vožnje s profesionalnim vodičem i pratiteljima, prateće vozilo te poklon paket.
Po završetku biciklijade, mnogobrojni sudionici su se složili kako je vožnja Vrsarom bila itekako vrijedna truda, te da im je impresivan pogled na brojne otočiće i vrsarski zaljev itekako ”napunio baterije”.

K.Ivančić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email