NEWS
valfresco

Pregled događanja u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč za ovaj tjedan

poup-logo-v
13.01.2020. 13:58; Učitavanja: 81; Početna / Obavijesti / Pregled događanja u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč za ovaj tjedan

Glazbeno-scenska djelatnost

utorak, 14. 1. u  18.00 i 20.00
Dalmatinska stand-up comedy večer
SplickaScena
igraju: Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Tomislav Primorac
kazališna dvorana

Stiže trenutak da se prvi put najbolji splitski komičari pred istarskom publikom pokažu u najboljem svjetlu. SplickaScena otkrit će vam novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite. Čeka vas sat i pol ispunjen smijehom dok vesela splitska ekipa izvodi presjek svog najboljeg materijala.

Kino

četvrtak, 16. 1., petak, 17. 1. i subota, 18. 1. u 18.00
Obitelj Addams – sinkronizirano
izvorno ime: The Addams Family
redatelj: Greg Tiernan, Conrad Vernon 
žanr: animirani
trajanje: 105 minuta 

sadržaj: Ako ste mislili da je vaša obitelj čudna, razmislite još jednom. Pred vratima je jedna od  najčudnijih, najneobičnijih i najjezivijih obitelji svih vremena – obitelj Addams. Ova slavna obitelj ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom televizijskom zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova i pod svaku se cijenu želi riješiti Addamsovih iz svojeg susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama, pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj, što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

četvrtak, 16. 1., petak, 17. 1. i subota, 18. 1. u 20.00

Savršena laž – kategorija 15
izvorno ime: The Good Liar
redatelj: Bill Condon 
žanr: triler
uloge: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey
trajanje: 109 minuta 

sadržaj: Profesionalni prevarant Roy Courtnay ne može vjerovati koliko ima sreće kada putem interneta upozna dobrostojeću udovicu Betty McLeish. Njegov je plan pronaći bogatu stariju ženu kojoj će na kraju prevarom oduzeti svu životnu ušteđevinu. Dok mu Betty otvara vrata svog doma i života, Roy se iznenađujuće dobro brine za nju, pretvarajući se da je ono što nije. Uvjeren je da će njegov prevarantski plan i ovog puta biti uspješan. Uostalom, to je već radio. Ali tko je zaista čovjek koji stoji iza te prevare? Što je morao učiniti da ovako živi u laži i tko je za to morao platiti?

 

Osim na blagajni Učilišta, ulaznice za kinoprojekcije i predstavu mogu se rezervirati i kupiti internetskim putem na [email protected].

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S