NEWS
HALF – s

Predstavnici porečkog Lions kluba na prijemu kod gradonačelnika

Prijem
29.11.2019. 18:59; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Predstavnici porečkog Lions kluba na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić primio je danas, 29. studenog 2019. u Maloj vijećnici predstavnike Lions Kluba Poreč. Sastanak je održan u tijeku priprema za veliki humanitarni bal porečkih Lionsa koji se tradicionalno održava na kraju godine i u povodu blagdana gradskog zaštitnika Svetog Maura, a ove je godine zakazan za 30. studenog u 19.30 sati u hotelu Valamar Diamant.

Prijemu su prisustvovali predsjednica porečkih Lionsa Anamarija Muzica Saitz, uz pratnju članova Fedore Zorić-Franke, Borisa Jugovca i Zlatka Jankovića Miloša, a pridružili su im se i članovi Lions kluba Forli iz Italije s kojim je porečki klub zbratimljen posljednjih dvadesetak godina. Bila je to prilika da Lionsi iznesu gradonačelniku rezime aktivnosti u protekloj godini, te iskažu svoje potrebe za daljnji rad. Janković Miloš informirao je gradonačelnika kako Lionsi godišnje kroz razne akcije sakupljaju sredstva za pomoć ili stipendiranje, te je pohvalio i uključivanje Grada u humanitarnu akciju za sugrađane povodom proslave Sv. Maura. Veliku lutriju i aukciju planiraju i na ovogodišnjem balu za koji su pozivnicu uručili i gradonačelniku.

Gradonačelnik je rekao kako ga raduje zajednička suradnja na humanitarnom planu, uz napomenu da vjeruje kako će se uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email