NEWS

Predstavnici IDS-a Poreč zahvalili se na povijesnom izbornom rezultatu

ids-mo19
29.10.2019. 17:20; Učitavanja: 520; Početna / Politika / Predstavnici IDS-a Poreč zahvalili se na povijesnom izbornom rezultatu

Na danas održanoj konferenciji za medije predsjednik porečkog IDS-a Adriano Jakus i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić osvrnuli su se na povijesni rezultat IDS- u Poreču na nedavnim izborima za mjesne odbore. Predstavnici IDS-a zahvalili su svim građanima koji su izašli na izbore te posebice onima koji su dali povjerenje listama IDS-a, ali i članovima, volonterima i simpatizerima koji su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha.

Naime, na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora lista IDS-a je osvojila 60 od ukupno 70 mjesta u vijećima mjesnih odbora, odnosno 85 % svih vijećničkih mandata.

– Rezultat izbora potvrđuje da su građani prepoznali kvalitetu naših kandidata i programa, ali i konkretnog rada i svih prijašnjih članova vijeća mjesnih odbora kojima se također treba zahvaliti. Prepoznali su i našu borbu za ravnomjeran razvoj svih dijelova Poreča što je rezultat naše intenzivne suradnje s građanima!, kazao je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

– Ovi izbori pokazali su da je IDS najjača stranka u gradu bez ozbiljne konkurencije, naveo je Jakus dodajući da IDS radi stručno i kontinuirano, a rezultati izbora pokazuju da je svaki mjesni odbor, svako naselje, svaka ulica i svaki stanovnik bitan i tako će biti u ubuduće.

Naposljetku, Jakus je zaključio ovdje neće stati, nego će i dalje surađivati s građanima, prihvaćati sugestije i kritike koje će biti poticaj da u budućnosti rade još bolje.

Gradonačelnik i potpredsjednik IDS-a Loris Peršurić se također zahvalio svim građankama i građanima koji su im dali povjerenje. – U budućem razdoblju ćemo još više i intenzivnije raditi kako bi razvijali naš grad. Poreč osim grada ima 53 naselja i trudimo se sve razvijati ravnomjerno, što se može samo s kvalitetnom suradnjom s građanima, istaknuo je Peršurić.

Na konferenciji za medije je sudjelovao i predsjednik Istarske stranke umirovljenika Mario Ritoša koji ovim putem istaknuo dugogodišnju uspješnu suradnju umirovljenika i IDS-a.

– Obzirom na dugogodišnju uspješnu suradnju, ISU je ponudio svoje kandidate na IDS-ovim listama, što je, s obzirom na izborne rezultate, očito dalo plodove, kazao je Ritoša, dodavši da stariji ljudi imaju drugačiji pogled na stvari i probleme u odnosu na mlade.

via: Radio Centar

Print Friendly, PDF & Email