NEWS
Best of Poreč

Predstavljanje aktivnosti i rezultata projekta Art&choka festival

20160916_120237
20.09.2016. 12:06; ; Početna / Novosti / Predstavljanje aktivnosti i rezultata projekta Art&choka festival

U petak, 16.rujna 2016. s početkom u 11 sati u predvorju Kazališne dvorane Pučkog otvorenog učilišta Poreč održano je predstavljanje aktivnosti i rezultata projekta Art&choka festival. Prezentaciji su se odazvali gosti iz gradskih i turističkih institucija, dionici projekta koji su na razne načine pomogli da se aktivnosti ovog projekta održe i poluče planirane rezultate.

Ovom prilikom predstavljen je liker Cordulina, koji su u svojim prostorima i uz pomoć svojih mentora, nastavnika struke pripravili učenici projektnog tima iz SŠ Mate Balota. Za ugostiteljski dio bili su zaduženi učenici iz TUŠ Antona Štifanića koji su poslužili liker Cordulinu te pred gostima spravljali i koktele od istog, prema unaprijed osmišljenoj recepturi. Slastičarke su pripremile dio slastica na bazi artičoke, također po recepturama osmišljenim za prethodni event predstavljanja projekta u Villi Polesini početkom lipnja. Učenici projektnih timova već su počeli izradu prezentacije projekta koja ide na ocjenjivanje pred stručno povjerenstvo pri Ministarstvu turizma pa su ovom prilikom prvotno uzvanicima predstavili svoje radove i to iz projektnog tima Mate Balote učenici Gea i Paolo, dok je prezentaciju aktivnosti projekta tima iz TUŠ Antona Štifanića predstavila profesorica Ticiana Peteh, voditeljica projekta.

Ugodno druženje uz Cordulinu i praline s likerom od artičoke potrajalo je do 12:30, a gosti su nam poželjeli uspjeh na ocjenjivanju projekta.

Ticiana Peteh, prof.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani