NEWS
Ljekarna

Predstava Crvenkapica u porečkom kazalištu gotovo je rasprodana

09.11.2017. 00:33; ; Početna / Kultura / Predstava Crvenkapica u porečkom kazalištu gotovo je rasprodana
Crvenkapica

Bogat jesenski program u porečkom kazalištu nastavlja uveseljavati djecu i odrasle. Bezvremensku priču o Crvenkapici iz pera braće Grimm u porečko kazalište u nedjelju, 12. studenog, donosi Teatar Naranča, a ulaznica je ostalo još svega dvadesetak.

“Raduje nas izvanredan odaziv publike i nadamo se da će i predstave koje slijede biti jednako popunjene. Program je odličan i svatko će pronaći nešto za sebe, a već tri dana nakon Crvenkapice gledamo predstavu Moja nuklearna ljubav. Ona će se posebno svidjeti mladima i svim nepopravljivim romantičarima” – kaže David Belas iz porečkog Učilišta.

Dosad su predstave za djecu bile na programu samo za organizirani posjet vrtića ili škola, a budući da su ulaznice za Crvenkapicu u slobodnoj prodaji planule danima prije predstave, očekujemo da će se ovakva sretna praksa nastaviti. Roditelji i djeca pogledat će Crvenkapicu zajedno u nedjelju, 12. studenog, dok 15. studenog u Poreč dolazi Teatar Rugantino s predstavom Moja nuklearna ljubav.

Riječ je o pomalo nesvakidašnjoj predstavi nastaloj prema motivima priča s internetskog foruma Forum.hr. Priče su bile objavljene pod temom interesantnog naziva: Kad si jadna šupendara (priče iz prošlosti), a slomljena i usamljena srca imala su tada preko tri milijuna čitanja. Gorko-slatke priče pretvorene u predstavu prikazuju grčevitu želju za održavanjem ljubavnog odnosa i grotesknu neravnopravnost među partnerima. Ako želite pogledati ovu predstavu, svoje ulaznice rezervirajte na vrijeme putem online rezervacijskog sustava Pučkog otvorenog učilišta: bit.ly/RezervirajOnline.

Print Friendly, PDF & Email