Predavanje o digitalnom marketingu za obrtnike i poduzetnike 27.4.2022. u Obrtničkom domu

digitalni_marketing
22.04.2022. 08:28; ; Početna / Gospodarstvo / Predavanje o digitalnom marketingu za obrtnike i poduzetnike 27.4.2022. u Obrtničkom domu

Udruženje obrtnika Poreč poziva obrtnike i poduzetnike na besplatno predavanje o digitalnom marketingu. Predavanje će se održati u srijedu 27. travnja 2022. u 11 sati u Obrtnički dom, Partizanska 5a, Poreč. O prednostima koje donosi web stranica i digitalno oglašavanje govoriti će direktor marketinške agencije Atauctus i voditelj programa digitalnog marketinga na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka, Josip Ukalović.

Sudionici će se upoznati s platformama i alatima digitalnog marketinga te kako ih pravilno koristiti u poslovanju za postizanje poslovnih ciljeva. Na predavanju će se objasniti koje su najčešće greške, kako napraviti sustav digitalnog marketinga, optimizirati proces, povećati vidljivost brenda i promet na web stranici. Sve navedeno će biti prikazano na pravim primjerima obrtnika.

Prijava na predavanje nije potrebna. Predviđeno trajanje predavanja je 1 sat. 

—————–

INFO dan HBOR-a, 27.04.2022. 

Udruženje obrtnika Poreč u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira Info dan HBOR-a. Individualni razgovori poduzetnika i obrtnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinzia Zubin, održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Poreč, Partizanska 5a, (Obrtnički dom, 2. kat) Poreč u SRIJEDU 27.04.2022. od 9h do 12h. 

Poseban će naglasak biti na dobivanju osnovnih informacija o NPO (Nacionalnom programu za oporavak i otpornost).

 Svi zainteresirani obrtnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na sljedeće kontakte:

052/219 218 ili [email protected]. Prijave su obavezne!

Print Friendly, PDF & Email