NEWS

Predavanje i predstavljanje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”

skika knjiga
04.04.2018. 17:17; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Predavanje i predstavljanje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”

Udruga Biovrt-u skladu s prirodom i Gradska knjižnica Poreč pozivaju vas na predavanje i predstavljanje knjige Vrtlarenje u skladu s prirodom autorice Silvije Kolar-Fodor, uz prigodnu razmjenu sjemenja, danas, 4. travnja 2018. godine s početkom u 18 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 4.

Kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva, koje su prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane otkrit će nam predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt. Udruga će svim posjetiteljima predavanja podijeliti besplatni uzorak sjemenja. U sklopu predavanja bit će organizirano i predstavljanje te prigodna prodaja njezine upravo izdane knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. 

Na razmjenu sjemenja, koje će se održati nakon predavanja, pozivaju se posjetitelji koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima i razmijeniti sjeme s udrugom Biovrt te na taj način doprinijeti očuvanju naše biološke raznolikosti.

Ulaz je slobodan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=EaHDyWShB-Y

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email