NEWS
valfresco

Poziv poljoprivrednicima – prezentacija otvorenih natječaja i natječaja u najavi za poticanje poljoprivrede

Poduzetnicki inkubator
12.12.2019. 10:55; Učitavanja: 79; Početna / Gospodarstvo / Poziv poljoprivrednicima – prezentacija otvorenih natječaja i natječaja u najavi za poticanje poljoprivrede

Poduzetnički inkubator Poreč u suradnji s tvrtkom Key Consulting iz Poreča, u utorak 17. prosinca u 15,00 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju, organizira prezentaciju otvorenih natječaja za provedbu Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i natječaja u najavi Podmjere 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Prezentacijom će biti obuhvaćene sljedeće Operacije:

  • – 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – tovno govedarstvo
  • – 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš
  • – 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije Mjere omogućavaju brojna ulaganja u primarnu poljoprivredu, kao i u djelatnosti usmjerene ka navodnjavanju poljoprivrednih površina i očuvanju krajobraznih vrijednosti.

Uz navedene raspisane natječaje prezentacijom će se obraditi i slijedeće Operacije u najavi:

  • – 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima
  • – 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije

Prezentacija je namijenjena svim zainteresiranima, a posebice obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima registriranima za poljoprivrednu djelatnost, trgovačkim društvima za poljoprivrednu djelatnost, fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika. Broj mjesta je ograničen, a prijavu možete izvršiti e-mail adresu: [email protected] , najkasnije do ponedjeljka 16.12.2019. ili do popunjenja kapaciteta.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S