NEWS
Laguna Ironman 800

Poziv poduzetnim ženama s područja Poreštine na prijavu za umrežavanje u sklopu Poduzetničkog inkubatora Poreč

Poduzetnicki inkubator
25.09.2020. 12:21; ; Početna / Gospodarstvo / Poziv poduzetnim ženama s područja Poreštine na prijavu za umrežavanje u sklopu Poduzetničkog inkubatora Poreč

Poreč, 25.09.2020.   Pozivaju se poduzetne žene da se prijave i uključe u grupu „Poduzetne žene Poreštine“ koja će se oformiti pri Poduzetničkom inkubatoru Poreč, s ciljem jačanja poduzetnih kompetencija kroz organizaciju aktivnosti koje će povezati različita iskustava, znanja i vještine žena.

Tko su poduzetne žene? Jesu li su to osobe koje imaju vlastitu tvrtku ili su zaposlene? Jesu li to one hrabre osobe koje skrbe za svoje bližnje dajući zadnji atom svoje energije kako bi osigurali dobrobit osoba koje vole? Poduzetne žene su i jedne i druge – žene koje u svoju svakodnevicu ugrađuju ono najbolje od sebe.

Stoga vas pozivamo da se prijavite, te svojim uključivanjem doprinesete jačanju žena u poduzetnoj lokalnoj okolini. Osim jačanja vlastitih poduzetničkih kompetencija, koristi učlanjenja u grupu jesu upoznavanje, povezivanje i mogućnosti suradnje kroz kvartalna okupljanja (ili češća po potrebi), radionice, edukativne aktivnosti i raznovrsne dobrobiti.

Prijave se mogu izvršiti do srijede 9. listopada 2020. na sljedećoj poveznici Poduzetne žene Poreštine.

Print Friendly, PDF & Email