NEWS
VALFRESCO S-170422

Poziv mještanima mj.odbora Varvari na sudjelovanje u izložbi likovnih i drugih umjetničkih radova amatera povodom blagdana SV. Maura

2021-11-02_18h27_45
02.11.2021. 18:28; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Poziv mještanima mj.odbora Varvari na sudjelovanje u izložbi likovnih i drugih umjetničkih radova amatera povodom blagdana SV. Maura

Poštovani mještani MO Varvari, 

Bliži se blagdan Sv. Maura, zaštitnika Poreča. U MO Varvari to je vrijeme u godini kada se organizira već tradicionalna izložba amatera koji se izražavaju u likovnim i kreativnim tehnikama.

Ovim putem pozivamo mještane iz područja Varvari, Veleniki, Stancije Diklić, Musaleža i Valkarina da se priključe u volontersku aktivnost organizacije i sudjelovanja u izložbi likovnih i drugih umjetničkih radova amatera povodom blagdana SV. Maura. Poziv se odnosi na stanovnike.

I ove godine, unatoč epidemiološkim mjerama održavamo tradiciju i organiziramo izložbu umjetnika, a ovim putem POZIVAMO VAS DA SE SA SVOJIM RADOVIMA UKLJUČITE!  Izložba će biti postavljena u prostoru MO Varvari.

 

Za informacije i priključenje, molim obratite se našoj Aliči Pištan putem maila: [email protected]  

Print Friendly, PDF & Email