NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Povodom Magdalenjine u Višnjanu je odigran tradicionalni stolnoteniski turnir

2022-07-25_21h55_30
25.07.2022. 22:02; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Povodom Magdalenjine u Višnjanu je odigran tradicionalni stolnoteniski turnir

Povodom Dana Općine Višnjan „Magdalenjina“ stolnoteniski klub Višnjan i Općina Višnjan organizirali  su  18. po redu Međunarodni stolnoteniski turnir „Magdalenjina“ 2022.
Nastupili su seniori i veterani iz: Trsta, Beograda,  Buzeta, Pazina i Višnjana.
Igralo se po sistemu svaki sa svakim.

Nakon 3 sata igranja najbolji je bio Paolo Pisani iz Trsta, 2.mjesto osvojio je Denis Glavinić iz Pazina, 3. mjesto Miloš Kramaršić iz Beograda, 4. mjesto Kevin Sirotić iz Buzeta, 5.mjesto Stjepan Lukačić – Višnjan, 6.Čale Dragan – Višnjan.
Iznenađenje je 2 mjesto Denis Glavinića iz Pazina, koji je izgubio od Pisania sa tjesnim rezultatom od 3:2, a favorit je bio Pisani koji je na kraju i bio pobjednik.
Značajni rezultati: Kramaršić-Glavinić 1:3, Pisani-Kramaršić 3:1, Glavinić-Pisani 2:3.
Interesantno je da Kramaršić nije našao smještaj u Višnjanu pa je morao prenoćiti čak u Mošćenici – Moščenićka Draga.
Dvije godine nije se zbog covid-pandemije održao turnir pa su nagrade bile iznenađenje za sve učesnike.
Pored pehara za 1. mjesto svi ostali su dobili medalje.
Svi su dobili i bocu Istarske  malvazije, bukaru za pivo sa ugrađenim logom Europskog prvenstva veterana u Poreču 2009. Istih krigli bilo je samo 50 komada u prodaji na prvenstvu.

Sve pohvale svih učesnika  za turnir dobio je organizator, koji je naglasio da ove godine slavi 20 godina uspješnog rada kluba. Klub ima u pripremi i knjigu 20 godina STK Višnjan zajedno sa 35 godina STK Poreč.

S.L.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email