NEWS
valfresco

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč

2
30.10.2019. 13:06; Učitavanja: 166; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana na porečkom Gradskom groblju, danas, 30. listopada 2019. godine položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule.

Delegacija Grada Poreča-Parenzo, na čelu s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem i predsjednikom Gradskog vijeća Adrianom Jakusom te gradskim vijećnicima, predstavnicima porečke Policijske postaje, gradskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i Udruge antifašističkih boraca Poreštine te građana, položila je vijenac i zapalila svijeće te minutom šutnje odala počast svim preminulima.

– Ovo su dani kada se prisjećamo svih naših najbližih koji više nisu s nama, a istovremeno odajemo počast našim sugrađanima koji su položili svoje živote za našu slobodu, rekao je gradonačelnik, dok je molitvu izmolio porečki župnik, vlč. Milan Zgrablić.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email