NEWS
Best of Poreč

Povjerenstvo za utvrđivanje najboljih korisnika javnih površina: SKROMNA ugostiteljska ponuda

15.06.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Povjerenstvo za utvrđivanje najboljih korisnika javnih površina: SKROMNA ugostiteljska ponuda

Ako se ništa ne poduzme tijekom zime kako bismo u 2005. vidjeli pomake nabolje – smatramo da postojanje i rad Povjerenstva za utvrđivanje najboljih korisnika javnih površina koji pružaju ugostiteljske usluge – NEMA SMISLA . Stoji u izvješću Povjerenstva od 01. 09. 2004. kada su se i odredili najbolji korisnici javnih površina za tu godinu.-ZAŠTO ?

Stručno povjerenstvo u svom izvješću iznosi i mnoge primjedbe do kojih su došli obilaskom 78 objekata korisnika gradskih površina, a koje nisu u skladu sa propisima o kojima bi se pak trebale baviti nadležne inspekcije.

Pa tako neke primjedbe odnose se na :

1. Naziv objekta n fasadi – koji ne odgovara registraciji i ponudi koju objekt ima.Dok neki niti nemaju istaknutu registraciju

2. Cjenici i jelovnici te reklame imaju dosta stručnih i jezičnih pogrešaka i na hrvatskom i na stranom jeziku.

3. Ponuda je u većini lokala potpuno ista bez ponude jela regionalne ili vegetarijanske kuhinje te se ne prate trendovi u gastronomiji

4. Radne odjeća u većini objekta nije u skledu s pravilnicima pa se tako gosti poslužuju u potkošulji , kratkim hlačama, sandalam itd.

5.Čistoća sanitarija nije na nivou te su iste i premale kada se objekt proširi za još mjesta na terasi

6. Od strane osoblja odnos prema gostu nije na stručnom i kulturnom nivou – vuča za rukav , glasno dozivanje itd itd..itd..

Pa tako Povjerenstvo zaključuje de se kvaliteta usluga i ponuda kod većine korisnika nije BITNO POBOLJŠALA u odnosu na prethodne godine.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani