NEWS
Best of Poreč

POU Poreč upisuje polaznike u verificirani program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta

infucionica
08.09.2020. 10:46; ; Početna / Obavijesti / POU Poreč upisuje polaznike u verificirani program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta

Cilj ovog tečaja je osigurati potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova računovodstveno knjigovodstvenog referenta u modernom poslovnom okruženju, te na taj način steći samostalnost u provođenju knjiženja poslovnih događaja u skladu sa važećim zakonskim propisima, izrađivanju raznih vrsta obračuna i sastavljanju financijskih izvještaja.

Nastava je usmjerena na praktični dio koji se izvodi putem specijaliziranog računovodstvenog softvera SYNESIS, knjiženjem poslovnih promjena zastupljenih u svakodnevnom poslovanju poduzeća, te popunjavanjem raznih obrazaca, prijava i izvještaja. Teorijski dio nastave izvodi redovnom nastavom putem prezentacija, uz priručnik koji se redovito ažurira.

Nastava započinje u ponedjeljak 14.9.2020., a zainteresirani se mogu prijaviti online putem poveznice: https://forms.gle/eucXmRWDXXFgH18z8

Više informacija potražite na web stranicama Učilišta www.poup.hr, putem e-maila [email protected] ili na broju telefona 052 887 216.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani