NEWS
Max 180920 S

Potpore razvoju složenih turističkih proizvoda

logo-htz
16.03.2015. 12:35; Učitavanja: 125; Početna / Gospodarstvo / Potpore razvoju složenih turističkih proizvoda

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za izbor potencijalnih kandidata za razvoj DMK te dodjelu potpora za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa u 2015. godini.

Cilj projekta razvoja DMK je stvoriti poticajno okružje za uspješni razvoj nove ponude složenih turističkih proizvoda za turističko tržište posebnih interesa koji su preduvjet za poboljšanja konkurentske sposobnosti hrvatskog turizma, produženje sezone i tržišnu valorizaciju turističkih potencijala svih hrvatskih područja.

Pod složenim turističkim proizvodom za tržište posebnih interesa podrazumijeva se paket aranžman ili tura koji se sastoji od usluge prijevoza, smještaja i drugih turističkih usluga namijenjenih tržišnim segmentima posebnih interesa – za ljubitelje kulture, povijesti, prirode, aktivnog odmora, gastronomije, enologije i drugo.

Dodatne informacije mogu se zatražiti isključivo pisanim putem, na [email protected], najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Rok za podnošenje kandidatura je 9. travnja 2015 godine:
http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Potpore-HTZ-a/Potpore-razvoju-DMK-?Y2lcMzkzNCxwXDI0Mg%3d%3d

Print Friendly, PDF & Email