NEWS

Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat

Gradsko kupalište
25.05.2016. 10:01; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat

Nakon prošlogodišnjeg postavljanja teretane na otvorenom na Picalu, koja je zaintrigirala mnogobrojne korisnike i rekreativce,Grad Poreč-Parenzo ove je godine investirao u postavljanje dodatnih 10 sprava za vježbanje na otvorenom na tri gradske lokacije.

Četiri sprave za vježbanje , od kojih je jedna i za osobe s invaliditetom, postavljene su na Gradskom kupalištu u tzv. „rekreacionoj zoni“, dok su na gradskim plažama Materada Sjever i onoj u Červar Portu postavljene po tri sprave s podlogom – eliptična hodalica, univerzalne šipke i veslarica. Radove na postavljanju sprava s podlogom izveo je Grip Juričić d.o.o.

Grad Poreč-Parenzo, postavljanjem sprava za vježbanje na otvorenom, nastavlja s uređenjem gradskih plaža koje s ovakvim sadržajima postaju još privlačnije korisnicima svih generacija kojima je korištenjem ovih sprava osigurana sigurna i učinkovita rekreacija.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email