NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Postavljena tabla sa informacijama o gradnji kod Vatrogasnog doma, pa i sa podacima o građevinskoj dozvoli

17.04.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Postavljena tabla sa informacijama o gradnji kod Vatrogasnog doma, pa i sa podacima o građevinskoj dozvoli
641PICT2028m.jpg

Pa su tako dobrim dijelom konačno definirane informacije o izvođaču, građevinskoj dozvoli i slično. Građevinska je dozvola izdana 22. ožujka, a rok za žalbu je 15 dana od dostave. Nakon isteka tog roka, prema riječima gosp. Žufića, građevinska dozvola postala je pravomoćna, tim više što se na dozvolu nitko nije žalio.

Nakon nemilog incidenta sa miniranjem, posebno zanimljiv je podatak o nadzoru, gdje je upisana tvrtka Singrad d.o.o. iz Poreča, a prema podacima u registru poslovnih subjekata njezin direktor je gosp. Vladimir Sladonja.

Iz iste baze podataka vidljivi su i podaci o izvođaču: Energoplan d.o.o. Zagreb, a u registru posl. subjekata je kao direktor upisan gosp. Zlatko Sraka.

Kvalitetna vizualizacija objekta daje jasno do znanja da je riječ o kvalitetnom rješenju poslovne zgrade koja će značajno upotpuniti postojeći prazan prostor, koji je posljednjih godina koristio kao poludivlje parkiralište za kamione i kampere.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email