NEWS
VALFRESCO S-170422

Postavljena nova javna rasvjeta u Vežnaverima, do kraja godine i u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Žbandaj

Vežnaveri (2)
09.11.2020. 19:53; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Postavljena nova javna rasvjeta u Vežnaverima, do kraja godine i u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Žbandaj

Grad Poreč-Parenzo nastavlja s radovima izgradnje i dogradnje postrojenja javne rasvjete po gradskim i prigradskim naseljima, u sklopu kojih su nedavno završeni radovi na području mjesnog odbora Nova Vas, u naselju Vežnaveri. Ukupno je ugrađeno 10 svjetiljki nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađenih s trenutno važećom zakonskom regulativom.

Paralelno s izgradnjom u naseljima, vrše se i radovi na investicijskom održavanju postrojenja javne rasvjete, i tom se prilikom farbaju stupovi javne rasvjete, a izvršit će se i zamjena dotrajalih svjetiljki.

Radovi se nastavljaju i u narednom periodu, te je do kraja godine predviđeno postavljanje novih rasvjetnih tijela u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Žbandaj. Dinamika postavljanja odvijat će se sukladno obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, te planovima mjesnih odbora koje su njihovi predstavnici iznijeli na nedavnim sastancima s predstavnicima Grada Poreča-Parenzo, a sve u skladu s važećom zakonskom regulativom.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email