NEWS

Posljednji vikend ovogodišnjeg Adventa Poreč uz Balašević Tribute Band, Fun Box, Tedy Grubica i Medea… , dječje predstave, besplatno klizanje

062_mpp
04.01.2024. 13:02; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Posljednji vikend ovogodišnjeg Adventa Poreč uz Balašević Tribute Band, Fun Box, Tedy Grubica i Medea… , dječje predstave, besplatno klizanje

Posljednji vikend ovogodišnjeg izdanja manifestacije Advent Poreč-Avvento Parenzo je pred nama, stoga vas pozivamo da ga provedete u Poreču uz bogat program za sve gušte.

U petak, 5. siječnja od 20 sati moći ćete uživati u svevremenskim hitovima Đorđa Balaševića koje će izvesti vas hvaljeni bend Neki novi klinci – Balašević tribute band.

I za najmlađe su osigurana brojna događanja – od besplatne vožnje vlakićem u popodnevnim satima i cjelodnevnog besplatnog klizanja, do dječjih predstava. Dramska igra Beffana u izvedbi Birikine odigrat će se u petak, 5. siječnja u 18 sati, dok će u subotu, 6. siječnja IRTA odigrati predstavu Čarobna noć prosinca, sve u paviljonu u Parku Matije Gupca.

Finalni vikend svojim će nastupima zaokružit će Fun Box i Tedy Lion band u Parku Matije Gupca, dok će subotnje i nedjeljno jutro na Trgu slobode svojim izvedbama uljepšati Tedy Grubica i Medea te Trio Discover.

Dodajmo i kakao je ovaj vikend idealan trenutak da još jednom okusite raznoliku gastro ponudu na kućicama, popijete koje kuhano vino i uživate u lampicama prekrasno uređenog porečkog Adventa, do novog susreta na idućem izdanju ove popularne porečke manifestacije.


Uz Grad Poreč-Parenzo, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

foto: Manuel Paljuh

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email